Word een gekwalificeerd Body20 EMS-fitnessinstructeur

Body20 Champ Academy

Geef je carrière een boost en kwalificeer je voor EMS Technology Training.

Body20 is een revolutionair EMS Technology Training-netwerk met een snelgroeiende nationale en wereldwijde aanwezigheid. Met snelle groei komen kansen voor nieuw talent, wat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe EMS-trainers.

Body20 Academy is opgericht om te voldoen aan de vraag naar het groeiende netwerk van Body20-studio's, waardoor gemotiveerde individuen de kans krijgen om zich bij Body20 aan te sluiten als een gekwalificeerde EMS Technology-trainer in onze Benelux Body20 Academy.

Na accreditatie ontvangen kandidaten een certificaat in Body20 EMS Technology Training en helpen we je bij het vinden van werk via ons franchisenetwerk.

Vul het aanmeldingsformulier in om deel te nemen aan de Body20 Academy.

Vul het aanmeldingsformulier in om deel te nemen aan de Body20 Academy.

Looks good!
Looks good!
Looks good!
Looks good!
Looks good!

Body20 Academy Kernprincipes

Bouw relevante vaardigheden

De Body20 Academy geeft je een concurrerend voordeel aan de hand van geavanceerde EMS-training.

Verbeter uw carrière

Leer de juiste zakelijke vaardigheden om jezelf buiten het Body20-netwerk op de markt te brengen.

Never Stop Learning

Jouw training omvat alles, van de theorie van EMS-technologie tot marketing voor klantervaringen, verkoopmethodologie, digitale marketing en meer.

Veel Gestelde Vragen

Neem contact op met het hoofdkantoor van Body20 voor de trainingskalender van de Body20 Academy.

De opleiding vindt voornamelijk in België plaats. Als de vraag echter groot genoeg is, zullen we trainingen in andere gebieden organiseren.

Na afronding van de training ben je gecertificeerd als Body20 Champ. Na accreditatie laten we je kennismaken met ons netwerk van franchisenemers die eerder geneigd zijn kandidaten aan te nemen die de opleiding Body20 Technologie hebben afgerond. We hebben een plaatsingspercentage van 95% binnen het netwerk.