Body20-workouts met technologie.

Boek Een Proefsessie

De Wetenschap achter de Technologie.

Electro Musculaire Stimulatie (EMS) is een vorm van spierstimulatie met pijnloze, elektrische impulsen. Met het oog op afslanken, gezondheid en fitness repliceert de ergonomische EMS-apparatuur van Body20 de respons van het centrale zenuwstelsel om elektrische impulsen te activeren voor snelle spiercontractie wat resulteert in een training die 150 keer meer effect en resultaat heeft dan conventionele training.

De verklaring hiervoor is dat de Body20 technologie-training in een kortere tijd meer spiervezels activeert, wat betekent dat je spieren harder aan het werk worden gezet tijdens de 20 minuten durende oefensessie. Het is niet vals spelen – het is gewoon efficiënter.

1 Body20 Workout = Uren in de Sportschool!

Body20

EMS-Trainingsessies.

Body20 bespaart je tijd met snelle trainingssessies van 20 minuten.

Licht en verstelbaar, Body20 leden dragen een met elektroden aangesloten pak op maat. Jouw coach begeleid je door een trainingssessie van 20 minuten, gebaseerd op jouw fitnessdoelen.

Afhankelijk van jouw fitnessniveau zijn EMS-sessies weinig of zeer intensief en kunnen leden wisselen tussen Body20 Kracht en Body20 Cardio programma’s.

EMS-training is geschikt voor alle leeftijden en lichaamsvormen. Naast het versterken van je spieren, het verbeteren van spierdefinitie is het ook een fantastische manier om gewichtsverlies en het verminderen van cellulitis te bewerkstelligen. Er wordt geen belasting of druk op gewrichten en ligamenten geplaatst wat het tevens effectief maakt bij het voorkomen van blessures.

Wat onze leden zeggen.

Top 10 Voordelen van trainen met Body20.

De voordelen van EMS zijn verregaand. De technologie werd voor het eerst gebruikt in revalidatietherapieën in de jaren vijftig en later als krachttrainingsmethode.

Boek Een Proefsessie

TRAINING DIE NIET BELASTEND IS VOOR DE GEWRICHTEN, DUS MINDER SPANNING EN LETSELS

CORRECTIE VAN SPIERONEVEN
WICHTIGHEDEN

VERSTERKING VAN DE CORE EN BUIK SPIEREN

VERHOOGDE ALGEMENE KRACHT EN UITHOUDINGS
VERMOGEN

VERBETERING VAN JE HOUDING

VERMINDERING VAN CELLULITIS

VERLICHTING VAN RUGPIJN

20 MIN = UREN VAN CONVENTIONELE KRACHTTRAINING

VERHOOGDE SPIERDEFINITIE

VOLLEDIG AANPASBAAR OM JE FITNESSDOELEN TE BEREIKEN

Top 10 Voordelen van trainen met Body20.

De voordelen van EMS zijn verregaand. De technologie werd voor het eerst gebruikt in revalidatietherapieën in de jaren vijftig en later als krachttrainingsmethode.

Maximale resultaten, minimale tijd, grote waarde!