Start jouw eigen Body20 franchise!

Profiteer van de Snelst Groeiende Fitnessbeweging.

Body20 is marktleider in de EMS Fitness-revolutie en biedt Franchise-mogelijkheden aan ondernemers in een van de snelst groeiende industrieën binnen de franchise-sector.

Het bezitten van een Body20-studio kan een lucratieve zakelijke kans zijn met een groot rendement. Onze interne specialisten begeleiden jou bij elke stap van de weg – van het vinden van de beste locaties tot het sluiten van gunstige leaseovereenkomsten – ons franchise-model biedt een hoog rendement op investeringen dankzij de economie van sterke eenheden, gestroomlijnde activiteiten en topfranchisesystemen met voortdurende ondersteuning. Net als de technologie die we gebruiken voor de resultaten van onze leden, is ons programma voor bedrijfsontwikkeling beproefd en getest op succes.

SLUIT JE AAN BIJ EEN BEKROONDE FRANCHISE MET MEER DAN 60 LOCATIES IN DE VS EN ZUID-AFRIKA

Een Body20-franchise kan jouw leven veranderen.

  • Lage overheads, hoog rendement
  • Verdiensten op abonnementsinkomsten
  • Snelst groeiende trainingsmethode voor fitness
  • Strategie voor één of meerdere studio's
  • Geautomatiseerde beheersystemen
  • Op lifestyle gerichte kansen

Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan één van onze online Franchise Discovery Sessies.

Looks good!
Looks good!
Looks good!
Looks good!

> Bij uitstek geschikt voor een eigenaar operator.

> Biedt plaats aan maximaal 2 leden per tijdslot

> 30-60m² bedrijfsruimte.

> Ideaal geschikt voor een eigenaar operator / ervaren netwerker.

> Biedt plaats aan maximaal 4 leden per tijdslot.

> 70-90m² bedrijfsruimte.

> Bij uitstek geschikt voor een belegger of deskundige ondernemer.

> Biedt plaats aan meer dan 5 leden per tijdslot.

> Multi studio strategie.

> Stimulansen tot netwerkgroei.

> Marketing leiderschap.

> 90-120m² bedrijfsruimte.

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

De aantrekkingskracht van een trainingssessie van 20 minuten trekt potentiële leden aan, terwijl de vakkundig ontworpen lay-out van elke studio beleggers en klanten aanspreekt. Samen met de betaalbare lidmaatschapspakketten, behoudt Body20 leden door extra voordelen die eigenaars meerdere inkomstenstromen geven.

Er zijn vele redenen waarom een Body20-franchise een ideaal bedrijf is. We helpen je niet alleen bij het opzetten van jouw hele Body20-studio, maar bieden ook een service die voornamelijk gericht is op gezondheid en gewichtsverlies, wat een grote markt is, plus we staan voorop in de vooruitgang in de fitnessbranche.

Een Body20-franchise begint vanaf €54 800. Hiertoe behoren Body20-apparatuur, accessoires in de studio, merchandise en marketing, de licentie en ondersteuning van de franchisenemer.

Een kleine studio met één sessie per tijdslot heeft 30 m2 tot 60 m2 nodig. Een grotere studio met twee sessies per tijdslot heeft 80 tot 100 m2 nodig.

Body20 zal aan de Body20-franchisenemer een studiolicentie toekennen om een Body20-studio te exploiteren in een vooraf goedgekeurd gebied.

Ja, het Body20-bedrijfsmodel is ontworpen om jouw succes te vergroten, zodat je meerdere studio's op verschillende locaties kunt beheren.

Het inkomen dat je maakt wordt alleen maar beperkt door je eigen ambitie. Raadpleeg het Franchise-informatiepakket voor winstpotentieel en een kostenanalyse.

De investeringen vooraf variëren afhankelijk van het type studio. De totale investering dekt jouw Body20-studio en de inrichting van een gemiddelde studio.

Download het onderstaande franchise-informatiepakket, vul het aanmeldingsformulier in of woon een Body20 Franchise Discovery-sessie bij.

Body20 Franchise Voordelen

Stop nooit met leren

Body20-franchisenemers krijgen een volledige training bij de Body20 Academy – dit omvat Body20-bedrijfsprocedures, verkoopstrategieën...

Geweldige locaties!

Wij helpen je het perfecte Body20-pand te vinden en begeleiden je door de huurovereenkomsten en onderhandelingen over onroerend goed.

Online Marketing

We genereren een groot aantal online leads en geven je de strategieën om deze leads om te zetten in lidmaatschappen voor je Body20-franchise.

Geautomatiseerde systemen

We gebruiken geavanceerde CRM-, verkoop-, facturatie- en rapportagetools om jouw bedrijfsactiviteiten te maximaliseren en je te helpen jouw Body20-studio efficiënt te beheren.

Solide steun

We bieden een sterke ondersteuningsinfrastructuur voor onze franchisenemers. We hechten veel waarde aan netwerken en bieden een competitieve, leuke en dynamische werkomgeving.

Body20 Studio-apparatuur

Afhankelijk van de grootte van jouw Body20-studio dekt jouw investering de kosten van het meubilair en de uitrusting plus alle Body20-apparatuur en -merchandise.

Body20